Lind Borgerforening
 
 
September 2018
Vi jubler - vi har modtaget penge igen, denne gang fra Demens puljen fra Trafik- Bygge og Boligstyrelsen.  
Pengene går til øget tryghed og livskvalitet for beboere med demens
Puljen lægger vægt på at rammerne forbedres, det omfatter blandt andet udenoms arealer og have.
Når vi omlægger haven på lind Plejecenter, har vi særligt fokus på:
•                    Hjemlighed og atmosfære
•                    Dags- og kunstlysets betydning 
•                    At finde vej og overskuelige omgivelser
•                    Kontakt til naturen og sansestimulering
Vi glæder os nu over, at to af vores træer og gangstierne i haven bliver belyst, således at beboerne nemmere kan finde vej og frit kan gå en tur i trygge rammer, også når det bliver mørkt.
Vi bygger en dejlig legeplads, som giver mulighed for at både beboerne og børn kan hygge sig sammen på legepladsen. Elever fra både 3. og 6. klasse kommer nemlig hver uge og besøger beboerne.
Der bliver også mulighed for at grille pølser og skumfiduser, samt at hygge sig i den kommende bålhytte. Udover bålhytten, bygger vi en romantisk lille pavillon.
Det bliver så godt og vi glæder os til at afslutte ombygningen af haven nå nok om haven, nu til den kommende fest.
Høstfesten nærmer sig og vi forvandler cafeen på Lind Plejecenter til en dejlig sensommer oplevelse med god musik og en dejlig middag og så går vi fra fest til cykelture.
Vi cykler nemlig Lind rundt hver uge, eller dvs. vores frivillige herrer Erling, Leif og Bjarne cykler på faste ugedage rundt med vores beboere, og alle beboere glæder sig og ser frem til at komme med på en cykeltur uanset vejr og vind rundt i Lind.
Hele sommeren har vi været flittige brugere af både solhat og solcreme under de ugentlige cykelture, vi har hilst på flere af jer i byen.
Nu har vi nævnt vores frivillige cykelherrer, men vi har rigtig mange frivillige vi gerne vil nævne og sende en tak til alle jer frivillige, fordi I hver uge yder en kæmpe indsats på Lind Plejecenter, vi sætter stor pris på alle former for hjælp.

I frivillige hjælper, arrangerer, tilrettelægger aktiviteter og oplevelser som glæder og gør en forskel for beboerne og deres familier.
Stor tak til jer alle som er med til at gøre hverdagen på Lind Plejecenter til noget særligt. Uden jeres værdifulde hjælp og bidrag, ville Lind Plejecenter ikke være det, som det er i dag.


 
Lav din egen hjemmeside med mono.net